Meteen naar de inhoud

Werkwijze

1. Inventarisatie

Wat leeft er bij de mensen en wat leeft er op en rond het terrein? Bijen? Salamander? Motten? Wat is het menselijk kapitaal? Een school, een stielman of een duurzaam innovatief procedé van een team in een bedrijf? Een reststroom of herbruikbaar materiaal? Een inventarisatie en een kort intakegesprek is een goede start. Zo proberen we alle elementen te fusioneren in een voorstel voor een stralend ‘multisoortig’ en waar kan circulair kunstwerk’.

2. Ontwerpfase

Reaktor21 gaat met kunstenaars, landschapsarchitecten, designers rond tafel zitten om een schitterend Reaktorwerk te ontwerpen. We pitchen voor de opdrachtgever en sturen eventueel bij. We kunnen ook de inventarisatie en het ontwerp als één aparte opdracht uitvoeren.

3. Begroting en onderzoek

Daarna gaan we met onze leveranciers en onderaannemers aan de slag om een prijsopgave te maken. We gaan ook na of er specifieke verplichtingen zijn of vergunningen nodig zijn.

4. Oplevering

Dan rest ons nog het kunstwerk te bouwen, al dan niet in samenwerking met collega’s, wijk of andere doelgroepen. Een onderhoudsplan en uitvoering door een sociaal bedrijf is mogelijk.