Meteen naar de inhoud

Wie

Reaktor21 werkt met ‘zwermintilligentie’. Tijdens de creatie van opdrachten ontmoeten we steeds nieuw divers creatief en ecologisch talent dat vaak ook nog nadien rond onze projecten blijft zwermen.

Tim Joye is de oprichter van Reaktor21. Hij heeft veel jarenlange ervaring als Art Director in de milieucommunicatie en ging sinds 2012 als curator aan de slag met een specialisatie in ecologische kunst. Tim heeft een netwerk opgebouwd met ecologen, kunstenaars, tuinarchitecten, academici om voor elke uitdaging en opdracht een mooi team samen te stellen

Joost De Groot heeft jaren ervaring als culturele ondernemer en zakelijk specialist. Hij zorgt voor de zakelijke kant van elk project en kan de complexere projecten ondersteunen met het nodige projectmanagement

Tina Tuerlings is gedoctoreerd over parasietbestrijding bij solitiaire bijen. Dankzij haar gespecialiseerde kennis over bijen en bestuivers en haar bredere biologische inzichten draagt ze bij aan de kennis én missie van Reaktor21.

Karen De Smet is creatief, handig, muzikaal en natuurcultuur fanaat. Ze helpt bij opmaken dossiers, cureren en organiseren van workshops en projecten.

Jo De Weerdt werkt als kleurrijke en poëtische tuinarchitect voor Reaktor21. Hij denkt in bloeibogen, vruchtbare bodem en aanplantschema’s om de kunstwerken van een levendige context te voorzien. Dankzij de ingrepen van Jo wordt de omgeving van de Reaktorwerken aangenamer, kleurrijker en levendiger.

Pieter Goossens werkt als freelancer horticultuur en planttechnologie voor Reaktor21. Pieter denkt na hoe we de juiste bodemsamenstelling, irrigatie en toepassen in onze creatieve integraties zodat we onze integraties zo efficïent en gebruiksvriendelijk mogelijk kunnen optrekken.

Angela Pisani is een organisatorische en creatieve duizendpoot die Reaktor21 helpt bij het opmaken van dossiers, het opvolgen van processen, het initiëren van workshops en het verzorgen van educatieve STEAM trajecten.

Dylan Elen werkt oocasioneel als wetenschappelijke raadgever en specialist Zwarte Bij voor Reaktor21.

Charlotte Saillier is een creatieve duizenpoot. Layout, handig, groene vingers en of out-of-the box denken behoren allemaal tot de mogelijkheden.

Danny Minnaert en Jorgen Bruggeman zijn 2 imkers die Reaktor21 helpen om het verhaal rond honingbijen en wilde bijen aan de man te brengen.

William Philps is een handige harry en een artistiek Zwitsers zakmes. Hij kan fungeren als assistent, kunstenaar én performer. Maar vooral is hij een meerwaarde in sociale processen.

Kristof Lauwers is een experimentele muzikant en fotograaf. Voor Reaktor21 documenteert hij de processen en de kunstwerken.