Meteen naar de inhoud

Aanbod

Kunsterken en integraties

Wij maken kunstwerken op maat van een site, natuurgebied al dan niet gecombineerd met landschapsontwerp wat de biodiversiteit of de landschapskwaliteit verhoogt.

Advies en cureren

Procesbegeleiding: wil je met ecologische kunst aan de slag in je bedrijf of organisatie? Een evenement opzetten met een authentieke insteek rond biodiversiteit? Een guerillia performance voor je reclamebureau? Een natuurcultuur programma in elkaar boksen voor een festival? Een expo rond ecologische thema’s organiseren? Een originele en wilde samenwerking opzetten? We kunnen advies op maat leveren voor jouw organisatie op bedrijf.

Lezingen en workshops

Cocreatieworkshop: soms kan een workshop interessant zijn om tot een Reaktorwerk te komen in een eerste fase. Op die manier kan je ontdekken of er een match is om het cocreatief ontwerp verder te zetten. Bijkomend kunnen het ontwerp in een pitch voorstellen en een eerste begroting maken.

Lezing of workshop Wil je eens iets vitaal doen op je studiedag rond biodiversiteit? Wil je jouw publiek even weg van de powerpoints en de besloten aula? Wij maken graag een originele workshop rond verwildering, vergankelijkheid, mens-dier interfaces, enz.

Publicatie, Advertising en Guerillia performance

Publicatie Wil je met jouw bedrijf uit de band springen én toch je bezorgdheid tonen rond sociale en ecologische thema’s? Wij doen een voorstel dat meer is dan greenwashing én die écht iets moois én concreets toevoegt aan jouw maatschappelijk relevante business.

Advertising Renember Benetton? Soms is het onverwachtse of prikkelende dé manier om uit de band te springen in jouw advertentie. Wij matchen de juiste kunst bij een mooie boodschap.

Guerrilla Kunst is goed in het onverwachtse. Wij kunnen een storytelling maken die blijft kleven. In de open ruimte, media, studio of de binnenkoer. Stromae weet dat, wij ook. Heb je een draaiboek of performance nodig? Bring it on!