Meteen naar de inhoud

Aanbod

Kunstwerken en integraties

Wij maken kunstwerken op maat van een site, natuurgebied of openbaar terrein al dan niet gecombineerd met een landschapsontwerp die de biodiversiteit of landschapskwaliteit verhoogt. Daarvoor stellen wij de juiste gelegenheidcoalities samen.

Kunstbemiddeling en cureren van expo’s

Kunstbemiddeling: wil je met ecologische kunst aan de slag in je bedrijf of organisatie? Een evenement opzetten met een artistieke authentieke insteek rond ecologie en kunst? Een guerillia performance voor je reclamebureau? Een natuurcultuur programma in elkaar boksen voor een festival? Een originele samenwerking opzetten? We kunnen advies op maat leveren voor jouw organisatie op bedrijf.

Cureren van expo’s: Wij hebben intussen een goed netwerk en ervaring voor het samenstellen en begeleiden van een expo rond ecologische thema’s. Dit gebeurt in samenspraak met de opdrachtgever, maar altijd met oog voor een authentieke en prikkelend inhoud van de expo.

Maarten van den Eynde – Cosmic Connection

Lezingen en workshops:

Symbiopolis cocreatieve workshop: In deze workshop vertrekken we vanuit een toekomstverhaal over een regeneratieve, ‘meersoortige’ stad in 2100. Dat is een stad waarin alle soorten een stem krijgen en waar biodiversiteit heel belangrijk is. We tonen heel wat kunstwerken en designs uit Symbiopolis die dit toekomstbeeld vormgeven, samen met nieuwe inzichten die we telkens opdoen door de input van nieuwe workshops. Nadat we geïnspireerd zijn door dit verhaal gaan we aan de slag in de omgeving. We nemen een lokale soort, en gaan in groep een ‘meersoortige’ wijk, project of biotoop ontwerpen voor die soort.

Lezing Injured Landscapes: In deze lezing doen we inspiratie op wat creatievelingen, designers en kunstenaars doen met ‘biologische remediatie’. Via innovatieve kunst en design experimenteren zij op vervuilde terreinen op een speelse en artistieke wijze. Ideaal als startpunt voor een reconversie, tijdelijke invulling of innovatief partnerschip. Lezing met plaats voor reflectie en debat.

Lezing Pollinator City: Met onze ervaringen rond het lange termijn project Beesphere geven we een lezing over de bijencrisis en hoe we daar met (sociaal)artistieke interventies iets aan kunnen doen. Daarna gaan we kijken hoe we deze ideeën kunnen opschalen. Lezing Injured Landscapes: In deze lezing doen we inspiratie op wat creatievelingen, designers en kunstenaars doen met ‘biologische remediatie’. Via innovatieve kunst en design experimenteren zij op vervuilde terreinen op een speelse en artistieke wijze. Ideaal als startpunt voor een reconversie, tijdelijke invulling of innovatief partnerschip. Lezing met plaats voor reflectie en debat, eventueel combineerbaar met filmvertoning.

Symbiopolis – Water Tower

Publicatie, Advertising en Guerillia performance

Publicatie Wil je met jouw bedrijf uit de band springen én toch je bezorgdheid tonen rond sociale en ecologische thema’s? Wij doen een voorstel dat meer is dan greenwashing én die écht iets moois én concreets toevoegt aan jouw maatschappelijk relevante business.

Advertising Remember Benetton? Soms is het onverwachtse of prikkelende dé manier om uit de band te springen in jouw advertentie. Wij matchen de juiste kunst bij een mooie boodschap.

Guerrilla Kunst is goed in het onverwachtse. Wij kunnen een storytelling maken die blijft kleven. In de open ruimte, media, studio of de binnenkoer. Stromae weet dat, wij ook. Heb je een draaiboek of performance nodig? Bring it on!